Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов обясни причините

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов обясни причините
Коментари Харесай

Гибона обясни защо е изгонил Лимона

 Гибона изгони Лимона от националния
Селекционерът на мъжкия народен тим по волейбол Пламен Константинов обясни аргументите за абсурда сред него и либерото Владислав Иванов.

Припомняме, че има две версии за нелепата обстановка, която се случи единствено няколко дни преди началото на Световното състезание, на което България е хазаин дружно с Италия.

По думите на самия волейболист, той е бил псуван и изпъден от треньора след контролата с Белгия в събота. Другата версия е, че Лимона самичък е напуснал тима, сърдит от рецензиите на Константинов.

" Решихме в последния миг с отбор мениджъра Стефан Чолаков да създадем конференция, с цел да няма ощетени медии и да няма привилегировани. Явно има интерес към обстановката с либерото Владислав Иванов. След като той излезе да каже неговата позиция, наложително би трябвало да кажа и моята за случилото се.

За да няма повече тълкования и полемики, а и продължения на тази обстановка. Казвам го, преди да имате да ми задавате въпроси и оттук нататък няма да разтварям повече тематиката, с цел да не влизаме в пояснителен режим през медиите.

За неговия отвод да продължи да взе участие в подготовката, тъй като аз не съм го освобождавал от тима. Причината е следната, въпросът е къде да отиде акцентът. Ако питате дали съм му теглил една майна, мисля, че това не е за спортни медии. От спортна позиция, повода е отводът му да играе.

Ситуацията е следната. тимът губи в четвъртия гейм с 4-5 точки разлика и аз чакам хората извън да влизат в игра, а не да претупват и да си разхождат татуировките, а да влязат на най-много в тежка обстановка. Трябва да се реагира мигновено, няма време да загряваме, да се раздвижим и да свърши гейма. Това означих на почивката. Моите думи бяха, че по този начин не се влиза.

От пейката чакам хората, които влязат, мигновено да реагират и да оказват помощ на тима да излезе от сложната обстановка. Не виждам нищо обидно в това треньорът да подлага на критика нещо, което вижда. Не бъркат единствено тези, които не играят, въпросът е това, което демонстрираш и методът, по който влизаш. След почивката споделих, че влизаме да се бием и да обърнем гейма.

Владислав Иванов сподели, че няма да влезе, повторно ми го сподели и предложи да влезе другия (Теодор Салпаров). Оттам нататък съм подготвен да тегля майната на всеки, който откаже да играе, дано да съм неверен. Но не забравяйте, че това е мъжки тим, мъжки колектив.

Напълно обикновено е на едно такова място да царува такава атмосфера. В даден миг изрази, свързани с майките са като поздравите " Добър ден " и " Добро утро ". Това е мъжкият колектив ", сподели Константинов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР